الاثنين، 19 أكتوبر 2015

طريقة عمل المسقعة باللحمة المفرومة

Categories:

المقادير

2 باذنجان
1/2 كيلو عصير طماطم
4 فصوص ثوم مفروم
1 بصله مفرومة
4 فلفل مقطع شرائح
2 معلقة فلفل اسود
2 معلقة ملح
1 معلقة سكر
1 معلقة بهارات
1 معلقة زيت
1 معلقة شطه حمراء حسب الرغبه
1/2 كيلو لحمة مفرومة 

طريقة التحضير :
بصي ياستي .. هتقشري البتنجان ... وتقليه ف الزيت حتي يصبح دهبي اللون ..
بعد كده هتحطي التوم مع معلقة زيت علي النار ... لحد ما يبدأ ياخد لون هتضيفي البصل والفلفل .. وهتضيفي 1 معلقة ملح عشان البصل تدبل بسرعه معاكي ... واول ما تبدأ تاخد لون .. هتضيفي عصير الطماطم وتسيبيها شوية ع النار لحد ما تستوي ... بعد كده هتضيفي البتنجان وتوزعيه كويس ف الصينيه وتسيبيه ع النار 5 دقايق .. بعد كده هتضيفي اللحمة المفرومة عليها وتدخليها الفرن لمدة ربع ساعة

ومتنسيش تدعيلي ... وبألف هنا

Spread The Love, Share Our Article

Related Posts

No Response to "طريقة عمل المسقعة باللحمة المفرومة"

إرسال تعليق

اضف تعليقك هنا ...